Skip to the content

Pitanja i odgovori

Cijena ovisi o brojnim faktorima koji variraju za svaku stranicu. Nije moguće odrediti cijenu bez analize potreba i zahtjeva.

Vrijeme potrebno za izradu web stranice ovisi o njezinoj složenosti. Izrada jednostavnijih web stranica traje između 1 - 3 tjedna.

U ponudi imamo CMS web stranice koji Vam omogućuju da vrlo jednostavno uređujete sadržaj na stranici. Kontaktirajte nas da se dogovorimo.

Ne. Podršku pružamo samo za stranice koje smo mi izradili.

Da, možemo Vam pomoći pronaći slike na stranica poput www.pixabay.com , www.shutterstock.com itd. Također mi Vam možemo obaviti slikanje proizvoda i sl.

Prva pozicija na Google-u je "sveti gral" i niko Vam ne može garantirati tu poziciju, osobito ako se radi o čestim riječima. Ukoliko riječi nisu česte, a web stranica ima kvalitetan sadržaj onda je prilično vjerovatno da se uz malo rada može doći do dobre pozicije.

Ukoliko ne zakupite poziciju preko Google Ads-a, ne ne može nitko garantirati koliko vremena je potrebno da dođete do najbolje pozicije. Svaka garancija za poziciju na Google-u često vodi ka tome da klijent bude prevaren.

Responzivan dizajn (eng. responsive design) znači da se web stranica automatski prilagođava veličini uređaja s kojeg se pregledava stranice (desktop, laptop, mobitel, tablet …). Web stranica izgleda drugačije na različitim uređajima kako bi se svakom korisniku na svojem uređaju omogućilo dobro korisničko iskustvo. Sve naše stranice su responzivne.

Registraciju domene za Vas vršimo besplatno, a hosting možete uzeti kod nas po cijenama od 300 kn godišnje.

Da, nudimo uslugu ažuriranja web stranice za Vas ukoliko smo mi i izradili tu istu web stranicu.

Implementacija prijevoda kojeg nam Vi dostavite radimo po ovim cijenama:

1 strani jezik – 800 kn
2 strana jezika – 1200 kn
3 strana jezika – 1600 kn

Da, Vaša stranica će se pojaviti na Google tražilici nakon što Google indeksira stranicu. Za pojavljivanje na boljim pozicijama na Google tražilici potrebno je napraviti SEO optimizaciju.

Imate dodatnih pitanja?

Slobodno nas kontaktirajte i rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaše prezime
Molimo unesite valjanu Email adresu